OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 12 de juny del 2017

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (10/06/2017)

LA MORRALLA CREIX
La nostra Penya arriba al soci número 20 

L'eixida d'avui ha tingut tres notes a destacar.
1.- En el bar de la Plaça d'Albalat dels Tarongers, Manuel ha entrat oficialment en la Penya La Morralla amb el número de soci 20, actuant com a testimonis els morrallers veterans que avui hem eixit en la sortida setmanal: Pedro, Tomás, Vicent, Jose, Joan, David i Javi.
2.- La companyia una vegada més de David que malacostumant-nos ens ha tornat a obsequiar amb dolç, en aquest cas un rotllets d'anís, que si bé es notava molt l'anís han estat un bon complement per acompanyar els "carajillos".
3.- No és que siga una proesa; perquè no ho és; però donat la tendència garrepa en que es troba la nostra Penya en quant a desenvolupar itineraris pocs exigents i distàncies curtes, avuí l'aplicació Endomondo, que utilitza Jose per enregistrar les eixides,en arribar a casa li ha enviat un comunicat de superació del millor registre en quant a distància recorreguda durant l'any 2017. Si fa unes setmanes vam batre el de la mitja, avui ha estat el de la distància. Senyors, hem fet 71,1 km.
Lògicament hem fet distàncies superiors; però aquesta data ens ajudarà a motivar-nos i ha proposar-nos recuperar itineraris que estan en la nostra memòria i que desitgem tornar a viure.
D'entrada el dimecres anirem a Càrrica i en la ment ja està pujar l'Oronet i arrimar-nos al Bar Chaparral, on ens espera un plats combinats que no es veuen en altre lloc. I en l'horitzó, l'eixida estela, LA BARONA. 
Es quedarà en una il·lusió, o com diuen a La Vall "en fum de canya" o veuran la llum. El temps ho dirà.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada