OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 24 de febrer del 2018

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS (24/02/2018)

La cansalada, el vi i l’amic, és el millor i el més antic

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte 24-02-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet, Moncofa i Faura
Bici: BTT/CARRETERA
Destí: BENIFAIRÓ DE LES VALLS
Itinerari:La Vall d'Uixó - Moncofa- Xilxes - La Llosa - Almenara - El Ventorrillo- El Pontazgo-  Carretera de Petrés- Camí de Terol- Carretera de Torres Torres - Quart de les Valls - Benifairó de les Valls (Bar Flash) - Quart de les Valls - Via de Servei Amenara - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Tomás, Joan ,Vicent, Manuel i Tony.
Total kms: 52

FETS DESCRIPTIUS
   * Avui hem batut el rècord de baixada de temperatura del que va d'hivern. Hem tornat ha descobrir que de camí a la platja la temperatura baixa. Fins que no hem estat una bona estona pedalant per la N-340 i hem passat Almenara no hem entrat en calor.
   * El retorn de Manuel al grup ha estat la novetat de l'eixida.
   * Hem tornat al bar Flash de Benifairó. Un bon mostrador i variat ha provocat una diversitat d'esmorzars. Els únics que han coincidit en el bocata són Joan i Jose als que els han servit un monumental entrepà de cansalada (4 trossos) de cansalada amb faves, Vicent s'ha decantat per les manetes de porc, Tomàs pels xipirons i la resta per les truites de diferents components.
   * De retorn a casa i en arribar a la redona de Quart hem degut de parar per deixar passar la Volta a La Comunitat Valenciana Femenina. Una infraestructura de policia i vehicles d'equips acompanyaven a un pilot de 156 dones que havien eixit per fer l'etapa de Sagunt a València sortejant l'Oronet. Podem dir clarament que el tractament femení està a la mateixa altura que el masculí. Bo és trobar-se en avanços envers de la igualtat en l'esport. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada