OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 14 de febrer del 2018

EIXIDA A BORRIANA PLATJA (14/02/2018)

Bo és el mar, però millor per terra anar

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 14-02-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet. 
Bici: BTT
Destí: PLATJA /PORT DE BORRIANA
Itinerari:La Vall d'Uixó - Polígon de la Mezquita- Caní Cabres - Platja de Moncofa - platja de Nules -  Platja de Borriana (Bar Tothom) - Nules - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Tomás, Joan i Vicent.
Total kms: 46

FETS DESCRIPTIUS
    * Hem tingut molt bon oratge. El fred no calava; la qual cosa fa que el recorregut sigui més plaent. Tot i que en arribar vora mar la brisa i la humitat marina en ha donat més d'un eriçó.
     * Doncs si, hem tingut brisa marina perquè el recorregut d'avui ha segut majoritàriament vora la mar Mediterrània.
     * A més a més s'ha vist incrementat per una passejada pel port de Borriana fins el Morro contemplant la nodrida flota de vaixells que ompli el port.





    * I per arrodonir-ho, com no, hem esmorzat en el bar Tothom prop del port i amb la proximitat de les aigües mediterrànies.
      *  Per no eixir-nos del guió, alhora de demanar els entrepans, quatre hem coincidit en demanar sèpia, Joan no ha pogut fer-ho perquè no hi havia per a tots. Un bar que hem caigut seguint la intuïció que diu "allà on vegis que un bar està ple no pot ser roí" i efectivament, hem esmorzat molt a gust. Els bocates de bona mida i  ben farcits de sèpia. Els complements venien amb vitets; però curts de cacaus. La beguda com sempre i el rebentats clàssics  i de molt bon beure.  I el preu molt just, 6€. Donat el desconegut, Província de Castelló i Borriana platja, és per a repetir. Un més a incorporar a la nova llista oberta i que ens tragui del cercle tancat de bars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada