OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 10 de febrer del 2018

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (10/02/2018)

FEBRER FEBRERET, CREIX EL DIA I CREIX EL FRED

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte 10-02-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet. Benicalap.
Bici: CARRETERA
Destí: CANET
Itinerari:La Vall d'Uixó - Algar- Alfara de la Baronia- Algimia d'Alfara - Torres Torres - Les Valls -  El Ventorrillo -Canet (Bar Murillo) - El Ventorrillo - Almenara - Chilches - Moncofa - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Tomás, Joan i Javi. 
Total kms: 55


FETS DESCRIPTIUS
   * Hem tingut el matí més fred fins avuí.
   * A l'esmorzar a acudit Vicent en cotxe que no ha eixit en bici a l'estar recuperant-se del constipat.
    * El que subscriu torna a Canet després de la censura, veda o compromís de no tornar al bar Murillo, corria el 15 d'octubre del 2016 quan vam decidir la seva exclusió. Alguns ja feia un parell d'eixides anteriors ja ho haveu fet. En fi, jo continue mantenint la meva opinió, gens ha canviat en aquest temps; però incideix, el problema no és Canet, que és un lloc ideal per a ruta de bicicleta; sinó el bar. Doncs la solució és ben fàcil. Canviem de bar. El del costat no hem tornat i Joan parlava d'un altre aconsellat pel cosí de Tomás. Si no eixim de la roda mai trovarem una altra alternativa.

Està en la mateixa entrada
Prop del Bar Murillo

Bar Cafetería El Jardín46529 Canet d’en BerenguerC/ del Mar nº 8Tf: +34 695 693 377
   * Pels que defenien el carajillo com a motiu de respectar el lloc cal dir que si, està bo, i pels que colen omplir la bacenilla ho serveixen en un test de fang de bona mida i a vessar; però massa dolç. O siga que es pot prescindir o al menys no justifica el vindre.   
   * Tal vegada Vicent tinga una opinió més favorable, ja que ell ha demanat abadejo i la veritat pocs són els llocs on pots menjar-ho i aquí és un d'ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada